Datum vydání a cena PC verze Alan Wake
zdroj: tisková zpráva

Datum vydání a cena PC verze Alan Wake

2. 2. 2012 17:04 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Zatímco Alan Wake's American Nightmare vyjde na XBLA 22. února a PC verze první hry bude na Steamu a Originu dostupná o necelý týden dříve - 16. února. Alan Wake se tak na PC podívá téměř sedm let poté, co byla hra oznámena na E3 2005, tehdy ještě primárně pro PC a v úplně jiné podobě (Pamatujete na první trailer?).

PC verze Alan Wake bude dostupná ve dvou edicích. Za „normální“ zaplatíte na Steamu 30 dolarů, respektive euro a krom hry v ní najdete i dvojicí DLC The Signal a The Writer. Sběratelská edice vás pak přijde na 35 dolarů/euro a v plánu je i vydání krabicové verze skrze vydavatelství Nordic Games.

PC verze bude oproti původní X360 verzi v celé řadě aspektů jiná, snad i lepší. Logicky můžete očekávat vyšší rozlišení, plnou podporu ovládání skrze myš a klávesnici (gamepad je jasný), možnost vypnutí HUDu, nastavitelnost celé řady grafických aspektů a efektů a krom jiného i podporu 3D zobrazení od AMD (Eyefinity) a Nvidie (NVISION 2). HW nároky PC verze Alan Wake najdete v tomto článku.

 

Nejnovější články