Jaké hry vyjdou v dubnu?
zdroj: Housemarque

Jaké hry vyjdou v dubnu?

1. 4. 2021 17:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Koronavirová pandemie pořád drží herní průmysl v kleštích a jarní sezóna se rozjíždí mnohem pomaleji, než bychom si přáli. Přesto má duben v zásobě několik zajímavých, nebo aspoň nadějných titulů. Na své by si přitom měli přijít majitelé prakticky vše herních platforem.

1. 4. Outriders (PC, PS4, XO, PS5, XS, Stadia)

Kooperativní akce od studia People Can Fly vyšla právě dnes, a předplatitelé služby Xbox Game Pass ji dokonce mohou hrát bez dalších nákladů. Autoři více než měsíc nabízeli rozsáhlou demoverzi, která Pavla sice příliš nepřesvědčila, do plné hry ale naskočil s otevřenou myslí a recenzi přineseme, jakmile ji pořádně propaří. 

zdroj: Square Enix

6. 4. Oddworld: Soulstorm (PC, PS4, PS5)

Mudokon Abe se po několika letech vrací, aby zachránil své nebohé soukmenovce z otrocké práce pod bičem zlovolným Glukkonů. Soulstorm je ve skutečnosti reimaginací skoro čtvrt století starého Abe's Exoddus, v novém kabátku mu to ale velmi sluší a dojde i na nějaké ty nové možnosti, jako je crafting zbraní. Těch několik šťastlivců s PlayStationem 5 navíc hru dostane hned při launchi v rámci PlayStation Plus.

zdroj: PlayStation

23. 4. Nier Replicant ver.1.22474487139... (PC, PS4, XO)

Čtyři roky starý Nier Automata je jednou z nejlepších her generace a pro mnohé hráče se se jedná o vůbec první seznámení se značkou Nier. Replicant je updatovanou verzí dílu z roku 2010, tento měsíc se poprvé podívá i na PC. Těšit se můžeme na kompletní japonský dabing a přepracovaný soundtrack.

zdroj: Square Enix

29. 4. Rome Total War Remastered (PC)

Tak toto jsme upřímně nečekali. Slavná série Total War v roce 2004 vypustila velmi vydařený díl Rome, třetí v pořadí po Shogun a Medieval. Podobně jako tyto hry se i Rome dočkal druhého dílu, přesto dostane remaster. Dozvěděli jsme se o něm teprve před týdnem, autoři slibují UHD rozlišení, nové modely a textury, lepší bitevní pole a nové vizuální efekty. 

zdroj: Creative Assembly

30. 4. New Pokémon Snap (Switch)

A je tu další návrat. Původní Pokémon Snap vyšel na N64 v roce 1999 a stejně jako on bude novinka v podstatě on-rail střílečkou, jen místo zabíjení budete populární příšerky fotit v co nejzajímavějších pozicích a kompozicích. Své modely budete muset různými způsoby lákat a motivovat k pózování, svými fotografiemi přispíváte k průzkumu regionu Lental. 

zdroj: Nintendo

30. 4. Returnal (PS5)

Černý kůň letošního jara, jedna z prvních exkluzivit pro PlayStation 5 a zajímavý mix psychologického hororu a bullet hell, jaký umí jen ve finském Housemarque. To je ve zkratce Returnal, příběh ztroskotané astronautky Selene, která se na záhadné planetě dostává do časové smyčky a v rogue-lite stylu se musí ze šlamastyky prostřílet. Jak to celé dopadne, uvidíme na konci měsíce.

zdroj: Housemarque

Další hry, které vyjdou tento měsíc

20. 4. MLB The Show 21 (PS4, PS5, XO, XS)

22. 4. MotoGP 21 (PC, PS4, PS5, XO, XS, Switch, Stadia)

30. 4. Terminator: Resistance Enhanced (PS5)

 

 

Nejnovější články