Aktualizovaný program E3 2021 na Games.cz
zdroj: ESA

Aktualizovaný program E3 2021 na Games.cz

9. 6. 2021 12:24 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Přiznáme se vám, E3 nám už chyběla. Poskytuje totiž spoustu prostoru pro narušení naší rutiny, máme se nač těšit, můžeme společně žehrat na ponocování, ale zároveň vědět, že nás tenhle noční punk ve skutečnosti baví. Navíc se můžeme těšit na nové hry, překvapivá oznámení a prostě spoustu věcí, o kterých je možné psát a které je možné vysílat.

Na co se ovšem můžete těšit vy? Inu, protože letošní E3 je „rozplizlá“ do mnoha oddělených streamů, znamená to i to, že si užijete spoustu streamů s námi, protože se nehodláme držet zkrátka. Navíc tentokrát platí, že celé „étrojkový“ mumraj nezačíná o víkendu, ale už v tomto týdnu, a to včetně streamů. 

Nejprve se dozvíte v rámci textového souhrnu, co naše redakce od E3 očekává, abyste následně mohli sledovat náš Fight Club, kde se opět budeme věnovat E3, svým očekáváním a také vašim – budeme jen rádi, když nám napíšete na mail či do chatu, co vy sami od E3 2021 očekáváte. Nu a hned ve čtvrtek začneme prvním velkým streamem, kde očekáváme představení nových her a novinek z her, které již známe. Seznam streamů, které na Games.cz Youtube kanálu budeme dělat najdete níže. A samozřejmě vše budeme pokrývat i v textové podobě, takže se dá čekat spousta článků o nových titulech.

Program E3 videí na Games.cz:

Čtvrtek 10. června

Summer Game Fest Kickoff Live! od 20:00 

Velká show Geoffa Keighleyho slibuje kanonádu oznámení a novinek a poslouží snad jako opulentní otevírák k týdnu plnému novinek. 

zdroj: vlastní video redakce

Sobota 12. června

Ubisoft Forward E3 2021 od 21:00

Klasická E3 konference od Ubisoftu, kde můžeme očekávat směs velkých i malých her a oznámených (a snad i neoznámených) titulů.

zdroj: vlastní video redakce

 

Devolver Direct 2021 od 22:30

Klasický E3 punk od Devolveru předvede malé a nezávislé hry, které pod hlavičkou tohoto vydavatele vznikají. Zábava snad zaručena.

zdroj: vlastní video redakce

 

Neděle 13. června

Xbox & Bethesda Showcase od 19:00

Poslední mohykán velkých tiskových konferencí. Tentokrát toho čekáme opravdu hodně, protože do sebe show de facto asimilovala oddělenou Bethesda konferenci (jelikož Microsoft koupil Zenimax). Kdybychom řekli, že očekávání ohledně nových titulů jsou velká, bude to ještě střídmé prohlášení. Tady to musí jiskřit! 

zdroj: vlastní video redakce

Square Enix Presents od 21:15

Uvidíme, jestli má Sqeenix eso v rukávu, protože jinak nás čekají Avengers, Life is Strange a snad konečně zas něco víc ze nadějného Babylon’s Fall.

zdroj: vlastní video redakce

 

PC Gaming Show od 23:30

Další z „novějších“ show, kde nejspíš uvidíme hned několik nových PC titulů.

zdroj: vlastní video redakce

 

Warner Bros. Games - nemají samostatnou konferenci

Aktuálně nevíme, zda z Warner Bros budeme dělat stream, protože neoznámili samostatnou tiskovou konferenci. Každopádně očekávat můžeme novinky o Gotham Knights, Hogwarts Legacy a samozřejmě Back 4 Blood. Takže může jít o nejnadupanější sekvenci z tiskovek a snad bude mít samostatný segment.

zdroj: DC Comics

Pondělí 14. června

Capcom od 23:30

Zatím netušíme, co se na Capcomu může objevit. Respektive čekáme novinky ohledně DLC k Resident Evil Village, další produkty napojené na Resident Evil, rozšíření pro Monster Hunter. A možná i nějaké to překvapení?

zdroj: vlastní video redakce

 

Úterý 15. června

Nintendo Direct E3 2021 od 18:00

Už klasický přenos z Treehouse by měl přinést novinky ohledně Zeldy: Breath of the Wild 2, mnoha dalších titulů ze stáje Nintenda a snad, snad, konečně něco o Bayonetta 3.

zdroj: vlastní video redakce

Nejnovější články