Arkádová herna v Červeném Újezdu zahajuje 3. sezónu
zdroj: tisková zpráva

Arkádová herna v Červeném Újezdu zahajuje 3. sezónu

14. 3. 2013 19:15 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Zima už má na kahánku, což pro nás všechny znamená spoustu věcí, ale tou hlavní by pro některé z vás mohlo být znovuotevření retro-arkádové videoherny v Červeném újezdu u Prahy. Vrata bývalé stodoly, která je od země až do stropu naplněná starými, novými, klasickými i obskurními arkádovými hrami se po zimní přestávce otevřou v pátek 15. března a otevřená zůstanou zase až do pozdního podzimu.

Jak upozorňuje Honza Orna, majitel všech těch arkádových krasavců a provozovatel arény, došlo k rozšíření otvírací doby, takže až do 1. července bude otevřeno vedle víkendu i v pátek, přes prázdniny pak dokonce i ve středu a čtvrtek. Ale to si můžete zjistit sami na webu celého projektu.

Podle Honzy Orny se minulý rok přišlo do arény pobavit přes 3100 návštěvníků, což je oproti předchozí sezóně stoprocentní nárůst. Holt, zprávy o dobrých věcech se šíří rychle. Z původních 50 automatů před dvěma lety byla navíc v mezičase nabídka funkčních strojů rozšířena na aktuální počet 124. Vedle klasických her se tak v nabídce setkáte i s pinballovými flippery, potažmo s tanečním automatem Dance Dance Revolution Extreme. To kdybyste chtěli vzít s sebou třeba ženu, dceru nebo přítelkyni...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Právě na zmíněný taneční automat je ostatně vázaná i první z mnoha připravovaných speciálních akcí, které se v aréně uskuteční – v dubnu se můžete zúčastnit akce Electro Dance Saturday. V červenci pak přijde na řadu 4. ročník turnaje v hraní arkádových her. Kalendář se navíc v mezičase určitě zaplní dalšími podniky, takže sledujte web nebo Facebook a přijeďte si něco zahrát, protože je velmi pravděpodobné, že se v herně potkáme.

Nejnovější články