Známe hardwarové nároky Hogwarts Legacy
zdroj: Warner Bros. Games

Známe hardwarové nároky Hogwarts Legacy

13. 1. 2023 12:10 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Avalanche Studios necelý měsíc před vydáním očekávaného Hogwarts Legacy zveřejňuje hardware nároky pro PC verzi. I v nejnižším nastavení pro sebe hra ukousne v rozlišení 720p a s 30 snímky za vteřinu rovnou 16 GB paměti. Což je trochu zarážející, protože bradavické dobrodružství vychází i na konzolích minulé generace a Nintendu Switch, kde si vystačí pouze se 4 GB.

Minimální požadavky cílí na kvalitu obrazu nastavenou na „nízké“ a vystačíte si pouze s 2GB grafickou kartou. Doporučená výbava vašeho herního železa pak akční adventuru ze světa čar a kouzel rozjede v 1080, příjemných 60 FPS a grafickým nastavením na „high“.

Pokud se do Bradavic chcete podívat ve 4K rozlišení, 60 snímcích za vteřinu a detaily na „ultra“, připravte si rovnou 32 GB paměti. Hrou, která si naposledy řekla o takto vysokou RAM, byl Returnal. Nehledě na nastavení si v každém případě na disku vyčleňte 85 GB volného místa.

Hogwarts Legacy by také mělo podporovat technologii Nvidia DLSS 3 pro grafické karty GeForce RTX série 40.

zdroj: WB Games

Open-world hra ze světa Harryho Pottera vychází 10. února na PC a konzolích současné generace, 4. dubna na konzolích generace minulé a v poslední řadě 25. července na Switchi.

Nejnovější články