Suicide Squad: Kill the Justice League bude mít battle pass
zdroj: Foto: Rocksteady

Suicide Squad: Kill the Justice League bude mít battle pass

17. 1. 2023 14:15 | Bleskovky | autor: Ondřej Partl |

Do světa komiksového vydavatelství DC se budeme moct letos v květnu vydat v rámci kooperativní akce Suicide Squad: Kill the Justice League od studia Rocksteady, které stojí mimo jiné i za sérií Arkham. O multiplayerové povaze titulu víme už nějakou dobu, čerstvě uniklý obrázek z diskuzní platformy 4chan nicméně leccos napovídá i o chystané monetizaci.

Úvodní obrazovka ukazuje čtveřici hlavních hrdinů společně s dvěma typy jejich úrovní. Zároveň jasně ilustruje prvky live service, kdy si hráči budou moci upravovat své loadouty a talenty. Na obrázku rovněž můžeme vidět záložku s názvem battle pass, stejně jako herní obchod a ikonky symbolizující rovnou šest různých herních měn. Což dohromady indikuje přítomnost mikrotransakcí a tedy něčeho, co fanoušky rozhodně příliš netěší.

K autenticitě obrázku se posléze stihli pro web VGC vyjádřit i samotní vývojáři, kteří jeho pravost potvrdili. Zároveň ale uklidňují, že si v rámci battle passu budete odemykat pouze kosmetické doplňky. K tomu minimálně čtyři ze šesti zobrazených zdrojů mají být spojené přímo s danými postavami, které si za ně lze vylepšovat v rámci jejich unikátních stromů dovedností. Tak snad to ve výsledku nebude něco, co při hraní bude otravovat.

Nejnovější články