Sledujte zdarma oficiální dokument o fenoménu Minecraft
zdroj: tisková zpráva

Sledujte zdarma oficiální dokument o fenoménu Minecraft

11. 11. 2013 16:20 | Video | autor: Petr Poláček |

V únoru letošního roku jste vás zvali na promítání dokumentárního snímku Minecraft: The Story of Mojang, na který tvůrci z 2 Player Productions sehnali potřebné finance přes Kickstarter. Možná jste dorazili, možná ne, ale pokud jste film doposud neviděli, máte k tomu nyní příležitost nejenom po zakoupení digitální či DVD verze, ale i zcela zdarma. Tvůrci totiž Minecraft: The Story of Mojang zpřístupnili všem a zdarma v celé délce na YouTube.

Hodinu a tři čtvrtě dlouhý dokument je na můj vkus příliš pozitivně naladěný na hru a její tvůrce a málo dokumentární, ale při vynechání hluchých pasáží, které svou dojemností uspávají, dostanete poměrně komplexní pohled do zákulisí novodobého fenoménu. Možnost zhlédnout snímek zdarma navíc řadu námitek vůči filmu anuluje. A když vás některá sekce začne nudit, prostě ji na YT posunete dál, jak jednoduché.

Pokud, stejně jako já, máte s pochopením fenomenálního úspěchu Minecraft potíže, ale chtěli byste některá z těchto tajemství odkrýt, doporučuju se přemoci. Minecraft: The Story of Mojang není rozhodně dokonalý dokument, ale spoustu zajímavých sekcí v něm na vás rozhodně čeká. A navíc zdarma, jak bych rád už poněkolikáté zdůraznil.

Nejnovější články