První trailer z Call of Duty: Black Ops 2 smrdí Terminátorem
zdroj: tisková zpráva

První trailer z Call of Duty: Black Ops 2 smrdí Terminátorem

2. 5. 2012 3:24 | Video | autor: Petr Poláček |

Další akce speciálních jednotek, které možná pro vládu pracují, ale na výplatních páskách je nenajdete, se definitivně odehraje v blízké budoucnosti. První video z Black Ops 2 začíná mírně zhrzenou lamentací postaršího dědouše, který upozorňuje na rapidní modernizaci bojových složek a armád. Tento proces nasadil do boje počítačem/na dálku ovládané stroje namísto vojáků, čehož zcela logicky využili nepřátelé vlasti. A právě tohle bude zcela zjevně hlavní téma hry – zatímco člověk se jen tak ovládnout nedá, k ovládnutí stroje stačí najít technické řešení, překonat nějakou tu chabou ochranu a to, co člověku sloužilo, se rázem obrací proti němu. Stroje na morálku kašlou. Ke slovu se tím znovu dostávají lidé, konkrétně speciálně vycvičení soldáti pro ty nejtajnější a nevíce nebezpečné operace po celém světě.

zdroj: Archiv

Sled záběrů na videu ukazuje útok na Los Angeles, řadu hezkých vojenských hraček a strojů, spoustu bayovských momentek včetně honičky na koních a nechybí nakonec ani očekávané vyobrazení nepřátel v rámci stereotypu arabského teroristy. O hře samotné tohle video zas tak moc neprozradí, ale minimálně poukazuje na to, že součástí boje tentokrát budou mnohem více i bojové prostředky. A čím více jich bude, tím lépe. Zejména multiplayeru by to mohlo dodat pořádnou šťávu.

V singlu si určitě nějakou tu moderní plechovou příšeru osedláme také, ale protože bude kampaň se vší pravděpodobností opět hnána brutálním skriptem, tak to bude jen na chvilku a za přesně daných podmínek typu „stiskni ve správnou chvíli jediné interaktivní tlačítko a dívej se, jak to všechno bouchá“. Samozřejmě, nic proti tomuto stylu nemám, řada hráčů se právě kvůli tomu na každou další CoD hru těší. Tentokrát se dočkají 13. listopadu, na konkrétní informace o hře si musí ještě chvilenku počkat.

Nejnovější články