PC verze Watch Dogs 2 nabídne ve spolupráci s Nvidií speciální grafické vychytávky
zdroj: tisková zpráva

PC verze Watch Dogs 2 nabídne ve spolupráci s Nvidií speciální grafické vychytávky

23. 11. 2016 18:16 | Video | autor: Adam Homola |

PC verze Watch Dogs 2 vyjde příští úterý a podle dostupných informací by nemělo jít jen o port konzolové verze hry bez dodatečné péče. Producent Dominic Guay z Ubisoftu se teď v novém videu ze hry rozpovídal o specifikách PC verze, konkrétně o podpoře některých pokročilých technologií za pomoci grafických karet od Nvidie. Na videu se můžete navíc na všechny nové grafické vychytávky podívat přímo v běhu.

Díky HBAO+ budou ve Watch Dogs 2 reálnější a detailnější stíny, zatímco HFTS zajistí realističtější stíny s plynulejší přechodem mezi jejich ostrými a jemnými hranami. O čistší a ostřejší hrany (například u budov) se zase postará TXAA a ve hře nebude chybět ani podpora pro PCSS, SLI, nebo třeba Ansel pro robustnější možnosti zaznamenávání hry.

Na PC se také nedočkáme žádné limitu na FPS a nebude chybět ani posuvník pro field of view, nebo textury v rozlišení 4K, pokud to váš stroj utáhne. Některé detaily jde z přiloženého videa postřehnout hůře, ale rozhodně si nejde nevšimnout například mlhy, která je v konzolové verzi v mnohem menší míře.

zdroj: Archiv

PC verze hry vyjde 29. listopadu, a i pro český trh platí, že Watch Dogs 2 dostanete ke grafickým kartám Nvidia GTX 1070 a GTX 1080.

Nejnovější články