Hra o trůny přenesená do Minecraftu budí nejhlubší respekt
Hra o trůny ve světě Minecraftu | zdroj: tisková zpráva

Hra o trůny přenesená do Minecraftu budí nejhlubší respekt

29. 1. 2015 19:00 | Video | autor: Honza Konfršt |

S volným časem se dá dělat ledacos. Někdo staví modely letadel, jiní chodí prohánět opačné pohlaví či vymetají hospody od večera do rána a jiní se jej naopak snaží naplnit něčím konstruktivním. Třeba stavbou rozsáhlých světů v Minecraftu. A do posledně jmenované kategorie pochopitelně patří i následující zpráva. Parta lidí (těžko uvěřitelných 125 duší) se totiž jala do světa Minecraftu v reálném měřítku přenést svět románové ságy Hra o trůny George R. R. Martina. A přestože ještě nemají hotovo, už nyní výsledky jejich práce budí obdiv.

Fantasy zemi vyvedenou v Minecraftu představuje následující pompézní video a záběry budí respekt bez ohledu na to, jestli patříte mezi fanoušky Minecraftu či Hry o trůny, nebo zda vás dokonce oba tyto pojmy zcela míjí. Autoři do tohoto projektu jednoduše investovali ohromné množství energie a času a nezbývá, než něco takového ocenit přinejmenším souhlasným pokývnutím hlavy.

Vidět můžete celou řadu z knih i televizní série známých lokací a ač sám osobně nejsem fanda Minecraftu ani Hry o trůny, tak jenom zírám. Svět je to jednoduše obrovský a více než stovka lidí do něj skutečně dává vše. Bližší informace o celém projektu nabízí oficiální stránky WesterosCraft, kde ostatně můžete sami přiložit ruku k dílu.

Nejnovější články