Frank West vám svou vánoční básničkou připomene, že dnes vychází Dead Rising 4
zdroj: tisková zpráva

Frank West vám svou vánoční básničkou připomene, že dnes vychází Dead Rising 4

6. 12. 2016 10:36 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud byste se v časech předvánočního herního obžerství snad nepochopitelně trápili tím, že není co hrát, případně vám chybělo pár set zombíků k rozkladu na prvočinitele, Capcom má pro vás řešení. Jmenuje se Dead Rising 4, vychází dnes na Xbox One a Windows 10 a vrací se v něm hrdina prvního dílu Frank West. Že Vánoce nemusí nutně znamenat jen shánění dárků, ale také zombií do hloučků, které hezky hoří, vám pak připomene vánoční básničkou plnou krve.

Popravdě řečeno, první díl jsem měl opravdu rád a i když v jeho titánské obtížnosti (především, když jste chtěli stihnout vše a dostat se ke všem koncům) bylo dost prostoru na absurdní černý humor, pořád tu byla seriozní dějová zápletka. A tu u čtvrtého dílu nějak nevidím.

Frank West se tedy vrací do Williamette, nevynechá ani svůj oblíbený obchodní dům, kde najde sto a jeden nástroj k likvidaci zombíků a… to je asi tak vše. Zdá se, že tentokrát Capcom Vancouver už čistě sází jen na otevřený svět a sandboxovou hratelnost, v jejímž rámci budete moci suplexy likvidovat zombíky v exoskeletu, upalovat je pomocí podomácku vyrobeného plamenometu a nebo prostě třískat po hlavě baseballovou pálkou omotanou ostatním drátem. Třeba se jmenuje Lucille…

zdroj: Archiv

Každopádně, pokud nemáte Xbox One či jste ještě nepřešli na Windows 10, nemusíte věšet hlavu. Na Windows 10 Store bude mít hra devadesátidenní exkluzivitu a na konzoli od Microsoftu roční. 

Nejnovější články