FIFA World si nyní může zdarma zahrát kdokoliv
zdroj: tisková zpráva

FIFA World si nyní může zdarma zahrát kdokoliv

22. 5. 2014 11:50 | Video | autor: Ladislav Loukota |

S blížícím se létem přišel čas i na trochu té kopané - přesněji řečeno na otevřenou betu free to play fotbalu FIFA World od EA Sports. Již nyní má hra milion a půl registrovaných hráčů z dob uzavřené bety, teprve nyní se ale do hry může zadara pustit kdokoliv další. Čeká je prý fotbalový svět epických rozměrů.

Opakování je matkou moudrosti, proto připomeňme, že FIFA World obsahuje 31 ligových soutěží, 600 klubů a více než 16 tisíc hráčů - všechny semleté do hratelné podoby a licencované dle svých skutečných předobrazů. Ze svých národních týmů si rovněž bude moct vybrat 45 hráčských národností.

Z novinek titul slibuje možnost hru krom klávesnice nebo gamepadu ovládat i myší. Herní složku přitom pohání skutečné události fotbalového světa - těšit se máme na poháry, turnaje i speciální úkoly. EA Sports slibuje nový obsah doslova každý den.

Jak to celé vypadá v pohybu uvidíte na videu. Celý seznam herních módu (včetně oblíbeného FIFA Ultimate Team) zalitých PR omáčkou pak můžete přečíst v tiskové zprávě EA Sports nebo se jít rovnou registrovat na oficiální stránky FIFA World.

zdroj: Archiv

Nejnovější články