Syndicate vyjde bez online passu a k tomu nové video
zdroj: tisková zpráva

Syndicate vyjde bez online passu a k tomu nové video

2. 2. 2012 12:12 | Téma | autor: levis |

EA potvrdila, že sci-fi střílečka Syndicate nebude využívat online pass. Jeden z šéfů značky EA Partners, Jeff Gamon, v rozhovoru s Eurogamerem vysvětlil, že příčinou je hlavně zapracování kooperativního módu do hry. "Chtěli jsme, aby měl každý majitel hry přístup k celému produktu. Asi našemu online módu prostě věříme tak, že nám online pass nestojí za tu námahu."

Podle Gamona zabere devět herních map na normální obtížnost minimálně šest, sedm hodin hraní. Díky možnosti neustále upgradovat své vybavení a posunovat hrdinu na vyšší úroveň jsou autoři přesvědčeni, že singleplayerová složka hry vydrží tak dlouho, aby Syndicate nikdo nemusel okamžitě střelit do bazaru.


Což je zrovna u firmy jako EA, která online pass dlouhodobě propaguje, neobyčejně vstřícný krok směrem k hráčům. "Za normálních okolností by tu online pass byl v každém případě," přiznává Gamon. "Ale protože jsme neměli kompetitivní multiplayer a chceme, aby Syndicate co nejvíc lidí hrálo online v co-opu, podařilo se nám vyjednat výjimku."

Při této příležitosti vyšel takové nový trailer, jenž ukazuje přednosti takzvaných Dart 6 skillů. Jde hlavně o věci, které v nedávné hratelné demoverzi hry chyběly: ničení nepřátelských zbraní, zapříčinění protivníkovy sebevraždy či jeho obrácení na svoji stranu. Podívejte se sami:

zdroj: Archiv

Nejnovější články