Očekávaná Half-Life 2 je hotova
zdroj: tisková zpráva

Očekávaná Half-Life 2 je hotova

18. 10. 2004 21:21 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Po jedné nepříjemné zprávě jsme tu pro změnu s jednou extra příjemnou.

Half-Life 2 zdroj: tisková zpráva Tolik očekávaná střílečka Half-Life 2 je konečně oficiálně hotova a v obchodech bude k dostání od poloviny listopadu! Oznámila to dnes společnost Vivendi Universal. Hra bude vydána současně v řadě lokalizovaných verzích - anglické, francouzské, španělské, italské, německé, čínské, korejské, thajské i japonské.

Prodejní verze Half-Life 2 (nedávno jsme zde měli článek shrnující první recenze této hry) bude obsahovat Counter-Strike: Source. Valve připravují také sběratelskou edici, která má zahrnovat Half-Life 2 ve formátu na DVD, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, tričko limitované edice a knihu s návodem. Jen pro úplnost dodám, že autor další z recenzí HL2, tentokrát v italském magazínu GMC, udělil hře 9 z 10 bodů. Britský PC Format nasadil 96%.

Half-Life 2 si můžete předobjednat na Tiscali GameShopu za skvělou cenu 1299,- Kč (Standard Edition = HL2 + CS: Source), přičemž každý, kdo si zde HL2 objedná, získá navíc zdarma hru Devastation. Ale pozor! Tato akce je omezena do vydání hry v ČR.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články