L.A. Noire přehřívá starší konzole, co s tím?
zdroj: tisková zpráva

L.A. Noire přehřívá starší konzole, co s tím?

19. 5. 2011 13:47 | Téma | autor: Aleš Smutný |

A další update.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Rockstar už dal na své stránky oficiální FAQ, kde odpovídá na „humorný“ dotaz „L.A. Noire mi padá, zamrzá. Prosím, pomozte někdo!“ Odpověď? Smažte data hry kromě uložených pozic, vyčistěte cache u X360. Vytvořte nového uživatele/ novy gamertag, kde vytvoříte nové uložené hry. Zkuste hru znovu, pokud možno odhlášení od PSN. Zkontrolujte disk, zda není poškrábán apod. Zkuste i jiné hry, zda je potkal stejný zamrzající osud. Zkuste svůj disk L.A. Noire i v jiné konzoli. A pokud ani to nepomůže, skočte na Submit a Request na těchto stránkách a vzhůru do popisu problému.

Update (14:45)
- A situace se nám tradičně komplikuje a stává se fraškou. Sony vydalo prohlášení, že se problémy se zahříváním týkají i "ostatních konzolí", tedy X360, jemuž asi Sony nemůže přijít na jméno. Rockstar si tedy opravil doporučení, že hráči mají vymazat instalovaná data (ne uložené hry) nebo cache na X360. Takže nastává ona klíčová otázka jdou k jádru pudla. Když se tedy zahřívají obě konzole, kde se stala chyba?

Původní zpráva: S firmwary pro PS3 je to občas složité a když přichází update po takové situaci, jakou byla odstávka PSN, dají se čekat nějaké problémy. Nicméně, dle neoficiálního vyjádření Rockstaru jsou problémy s firmwarem 3.61 trochu složitější. Mnoho hráčů totiž zaznamenalo při hraní L.A. Noire zamrzání konzole, případně rovnou její restarty, nejčastěji u starších modelů s 60GB potažmo 80GB HDD.

„Zprávy mluví o tom, že 3.61 způsobuje přehřívání systému. Máme už reporty o několika hrách s těmito problémy, jak od Rockstaru, tak i jiných. Všechny popisují vypnutí či naskočení červeného světla po instalaci 3.61. Zamrznutí probíhá v době mezi půl hodinou až dvěma hodinami. Lokálně jsme si potvrdili, že několik her zamrzá jen po instalaci 3.61“. A máme to. I když pak Rockstar vydal prohlášení, že toto prohlášení není oficiálním stanoviskem firmy, je jasné, že je něco špatně. Rockstar navíc doporučuje kontaktovat Sony, zatímco oni testují L.A. Noire na různých verzích firmwaru. Má tedy Sony další máslo na hlavě?


Nejnovější články