IL-2: Forgotten Battles budou v češtině
zdroj: tisková zpráva

IL-2: Forgotten Battles budou v češtině

19. 3. 2003 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Relativně malá a mladá společnost Playman, která je výhradním distributorem všech her od UbiSoftu pro Českou republiku, díky čemuž před pár týdny uvedla na domácí trh například Splinter Cell, nám dnes odpoledne poslala následující tiskovou zprávu.

IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles zdroj: tisková zpráva Z ní vyplývá, že pokračování úspěšného leteckého simulátoru IL-2 Sturmovik s podtitulem Forgotten Battles u nás vyjde částečně v češtině i s přeloženým názvem jako "Zapomenuté Bitvy".

    Jedná se o samostatně hratelný datadisk a navíc bude lokalizován do češtiny! Ne, nebojte se, zvuky a dabing zůstane původní. V češtině bude Menu, události, mapy atd. Nyní pracujeme na překladu brífinků, map a popisků. Následně půjde všechno na ověření k výrobci, bude následovat otestování a pak můžeme lisovat. Jak pokračuje lokalizace, vás budeme průběžně informovat. Jestli se nevyskytne moc komplikací (viz. Morrowind), mohli bychom se dočkat již začátkem dubna.
Detaily o náplni hry a odlišnostech od původního Sturmovika se případní zájemci dočtou v našem archivu, kde jsou k dispozici i dva trailery. Playman rovněž plánuje lokalizovat právě vycházející taktickou first-person střílečku Rainbow Six: Raven Shield, jejíž recenzi vám nabídneme zítra.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články