Breed - odpovídající náhražka za Halo
zdroj: tisková zpráva

Breed - odpovídající náhražka za Halo

Vývojář:
Vydavatel:
Platformy:
Detail hry

29. 11. 2001 16:59 | Recenze | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco tvůrci střílečky Halo odpočívají po náročném finišování Xboxové verze a přitom přemýšlí o vlastnostech portu této hry na PC, ke kterému určitě někdy dojde, stranou zájmu médií vzniká v britské firmičce Brat Designs podobný projekt.

Nese jméno Breed a Vaším úkolem v něm bude osvobodit zotročené lidstvo a vyhnání krvežíznivých mimozemšťanů z jedné kolonizované planety. Narozdíl od Halo se ale nejedná čistě o akci, Breed bude takový hybrid několika žánrů - strategie, leteckého simulátoru a akce. Zde je balík nových obrázků:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

A jaký na vás čeká příběh v této hře? V blízké budoucnosti dovolil prudký rozvoj vesmírného cestování lidstvu opustit svoji rodnou sluneční soustavu a vydat se kolonizovat nové světy. V následujících stoletích se velké množství lidí přesunulo na několik obyvatelných planet v systému Besalius. Útok agresivní mimozemské rasy Breed přišel náhle. S velkým vypětím se ho podařilo odvrátit, ale většina obraných zařízení byla v troskách. Nezbývalo než požádat Zemi o pomoc. Ta jako odpověd okamžitě posílá velkou část svých USC (United Space Corps) útočných lodí, které pomohou překlopit pomyslnou misku vah na stranu kolonistů. Po dlouhých a urputných bojích je ale většina flotily v nepoužitelném stavu a tak jedinou lodí schopnou návratu na Zemi je USC Darwin. Tam ale teprve zjistí celou pravdu. Napadení kolonií byl pouze zastírací manévr pro masivní útok na Zemi... víc už nebudeme prozrazovat, ale můžete mrknout na starší video (10 MB), které něco málo prozradí. Vydavatel z německých CDV Software počítá s dokončením Breed pro PC a Xbox koncem roku 2002.
zdroj: ToTheGame Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd
Vývojář:
Vydavatel:
Platformy:
Detail hry

Nejnovější články