Čtveřice hráčů Overwatch se v Uprising eventu postaví hordě Omniců
zdroj: tisková zpráva

Čtveřice hráčů Overwatch se v Uprising eventu postaví hordě Omniců

12. 4. 2017 17:05 | Preview | autor: Adam Homola |

Pokud jste čekali nějaký velikonoční event v Overwatch, čekali jste marně. Ten aktuální jménem Uprising nemá co dělat s žádným reálným svátkem či událostí. Namísto hledání vajíček se podíváte do budoucí minulosti. Konkrétně do období mezi Omnic Crisis a aktuální dějovou linkou. Uprising vás zavede do tzv. zlaté éry Overwatche, kdy je ten největší střet s roboty vyřešen, ale všechny problémy ještě nejsou u konce a Overwatch má pořád plné ruce práce. Proto nastupuje na scénu v té době čerstvý nováček Tracer, pro kterou je Uprising vůbec první misí v rámci jednotky.

Tracer se přidá k Reinhardtovi, Mercy a Torbjörna a společně musí zabránit povstání Omniců v King’s Row. Ta už pod náporem zlé frakce Omniců jménem Null Sector padla a její záchrana je právě na čtveřici hrdinů.

Uprising je nový PvE event, po halloweenském updatu teprve druhý, kdy budete hrát v kooperaci nikoliv proti lidem, ale proti počítačem řízeným protivníkům. Do Arcade nicméně přibudou eventy dva. Jeden je Uprising s výše zmíněnou čtveřicí hrdinů, zatímco druhý je taktéž Uprising, jen tentokrát bez omezení na hrdiny, a tak si můžete boj proti robotům vyzkoušet za koho chcete.

zdroj: tisková zpráva

Rozhodnutí udělat dvě verze eventu a vůbec i druhý PvE event padlo podle šéfa vývoje Jeffa Kaplana kvůli hráčům. Těm se loňský halloweenský PvE event líbil natolik, že zasypali vývojáře hromadou pozitivních ohlasů. Zároveň si prý ale také chtěli zahrát PvE i za jiné hrdiny než ty, které pro ně vybrali sami vývojáři (tehdy to byla Ana, Hanzo, Soldier: 76 a McCree).

Overwatch zdroj: tisková zpráva

S novým eventem jsou samozřejmě spojené i nové achievementy a pochopitelně i ten největší tahák: nové skiny. Těch najdete v nových Uprising Loot Boxes několik, včetně nových emotů, sprejů, highlight inter a dalších věcí. Celkem jde prý o více jak stovku nových věcí.

Konkrétně u skinů se jde do historie Overwatche, tudíž se můžete těšit na modré skiny pro čtveřici hlavních hrdinů, ale dojde i na ostatní. Fialové skiny za zápornou frakci Null Sector dostanou Bastion a Orisa, zatímco třeba takového Genjiho a McCreeho můžete obléct do slušivých Blackwatch uniforem. Za zmínku stojí taky Talon verze Widowmaker, kdy ještě nebyla fialová… Viz obrázky v galerii na kartě hry.

zdroj: tisková zpráva

Povedené jsou i highlight intra a emoty, v čele se selfie D.Vy, nebo tréninkem Hanza. Jako obvykle je za čím se honit a jako obvykle vám budou nové věci vypadávat z Uprising Loot Boxů jen za hraní. Kdo nechce čekat a neví co s penězi, může do nových Loot Boxů jako vždy zainvestovat nějaké to euro.

Overwatch Uprising už běží, takže stačí hru spustit a začít hrát. Podobně jako v případě všech předchozích eventů, i tento je časově omezený. Všechny skiny a nové věci které se vám líbí byste se měli pokusit získat nejpozději do 1. května, kdy Uprising skončí a Overwatch se zase vrátí do svého „normálního“ neeventového stavu.

Nejnovější články