Přidrátujte protivníka k letadlu v Just Cause 2
zdroj: tisková zpráva

Přidrátujte protivníka k letadlu v Just Cause 2

21. 12. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

O přitahovacím háku už jste asi slyšeli leccos - ale tuhle znáte?

Pomalu se z toho stává rutinní záležitost: ukažte hernímu novináři jeden ze současných buildů explozivní akce Just Cause 2, nechte ho o něm napsat článek - a můžete vzít jed, že nejvíc se odváže z přitahovacího háku hrdiny Rica, tedy patrně úhlavní a nejcharakterističtější vlastnosti celé hry. Však aby ne: vyjde snad v nadcházejícím roce víc her, ve kterých budete moci svého protivníka ve vzduchu doslova přidrátovat k břichu prolétávajícího letadla?

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Protože z desítek předcházejících videí už všichni tak nějak tušíme, co za jednoduché úkony přitahovací hák dovede, pojďme si spíš vypíchnout pár zajímavostí. Pokud vám třeba dojde munice, což se ve hře bude stávat asi častěji, než byste od podobné arkády čekali, nabídne se např. zkombinovat použití háku a prostředí - co takhle přivázat si na konec háku kapotu humvee a pak s ním trhnout tak zběsile, že vůz začne poskakovat kolem a sejme několik vašich protivníků naráz? Víte třeba už, že když takové humvee vyhodíte do vzduchu, většinou mu odlétnou dveře a ty se pak několik vteřin zběsile točí na zemi? Co takhle si takovou věc načasovat a roztočených dveří patřičně využít, aby vám při svém veletoči třeba i odlehčily od nepřátel?

Podobných skoro až absurdních pikantností ve hře ale bude víc. A to i čistě technického rázu: vývojáři se třeba chlubí tím, že v současné verzi hry je vyrovnávací buffer tak silný, že kdykoliv během hraní na konzoli PlayStation 3 můžete jít do menu a okamžitě (tj. bez enkódování/čekání) nahrát posledních deset minut hraní jako video na Youtube. Rozhodně lepší, než se třeba ve chvilce nepozornosti v menu mezitím omylem nechat přejet traktorem. Co říkáte?

Just Cause 2 vyjde 26. března 2010 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Kaskadérské kousky s vehikly v Just Cause 2  [4.12.2009 23:23 - levis]
Just Cause 2 koncem března  [24.11.2009 19:19 - jd]
11 minut hraní Just Cause 2  [17.11.2009 10:10 - levis]

zdroj: Gamespot & EG

Nejnovější články