Podrobnosti o Warlords Battlecry III
zdroj: tisková zpráva

Podrobnosti o Warlords Battlecry III

21. 11. 2003 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V srpnu letošního roku jste se mohli na našich stránkách dočíst o tom, že strategické série Warlords Battlecry bude mít pokračování.

Australské studio Infinite Interactive na Warlords Battlecry III pracuje už asi rok a podle redaktorů z GameSpotu dílo vypadá velice slibně. Především se prý můžete těšit na spoustu novinek, např. pět hratelných ras (jednou jsou ještěrovití ssrathi, druhou zase hmyzovití swarmové, aj.), čímž se celkový počet vyšplhá až na 16. Hra vám odhalí i tři nové sféry magie - poison, divination a arcane. Protože vás čeká objevování nových míst, museli tvůrci vyrobit také nové "tilesety", tedy částice ze kterých se složí nové travnaté pouštní nebo vulkanické/lávové prostředí. V neposlední řadě se navíc seznámíte ještě s osmi novými třídami hrdinů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hráče ovšem čekají i další změny - např. výběr třídy hrdiny už nebude záviset na rase, takže si budete moci vytvořit i nemrtvého Druida nebo skřeta rytíře. Vylepšen byl prý i způsob, kterým tito hrdinové nabývají body, a to takovým způsobem, který výrazně posílí RPG prvky titulu. Renovován byl rovněž grafický engine. Infinite Interactive stále zůstávají u 2D, ale zaměřili se na "zhmotnění" jednotek a jejich animace tak, že tyto jednotky vypadají více životněji. Výrazného zdokonalení se dočkají i efekty kouzel a pro renderování terénu je použit nový systém.

Fanouškové se dočkají oblíbeného dynamického systému kampaně, který jim umožní razit si svou vlastní cestu příběhem, místo aby byli vedeni lineární sadou misí, jako je to v jiných strategiích. Hra bude obsahovat také multiplayer, ovšem jaké typy módů vás zde čekají, se ještě přesně neví. Warlords Battlecry III má vyjít v květnu příštího roku, první sadu obrázků nabízí GameSpot.
zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články