Obchodování v Diablu III vás překvapí
zdroj: tisková zpráva

Obchodování v Diablu III vás překvapí

29. 4. 2011 14:57 | Preview | autor: levis |

Nejnovější vydání amerického deníku New York Times se ptá, jak bude v Diablu III asi fungovat systém obchodování a nakolik ekonomický model hry ovlivní třeba náhodné lootování zabitých monster. Narozdíl třeba od World of WarCraft tu náhodně generované předměty nemusí být indiviudálně odsouhlaseny designéry a přizpůsobeny tak, aby nenarušily balanc herního světa.

Přesto půjde o velký skok oproti druhému dílu hry, kde jste předměty na prodej museli nabízet přímo na herních kanálech a často se zájemce vůbec nenašel. New York Times má za to, že Diablo III bude mít poměrně sofistikovaný aukční systém. Blizzard si je prý vědom toho, jak se časy změnily, byť je otázkou, zda půjde obchodovat jen v konkrétních lokacích nebo určitých časech.

Redaktor deníku si v kancelářích Blizzardu prošel část lokace Torture Chambers of the Mad King se svým Witch Doctorem a jeho pomocníkem psem. Prý šlo o jednu z nejpříjemněji zabitých hodin, které redaktor kdy zažil: většinu času prozkoumával dungeon, házel po nepřátelích blesky, kouzlil zombíky nebo si na pomoc přivolával hejna kobylek. Zvlášť na něj zapůsobilo, že každý dungeon je náhodně generovaný. Jako vždy padla zmínka také o případné konzolové verzi hry, zdá se však, že Blizzard na toto téma nic neoznámí minimálně do doby, než Diablo III vyjde pro PC.

Nejnovější články