Dracula 3 - tak jak to s těmi upíry vlastně je?
zdroj: tisková zpráva

Dracula 3 - tak jak to s těmi upíry vlastně je?

26. 6. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V roce 1999 potrápil mozkové závity hráčů-adventuristů titul Dracula: The Ressurection, který byl o rok později následován pokračováním nazvaným Dracula 2: The Last Sanctuary.

Celkem se těchto her inspirovaných světem Brama Stokera prodalo po celém světě něco přes milion a jak se dnes ukázalo, sága rodu Drákulů ještě nekončí. Společnost MC2 (vznikla spojením aktivit firem Microids a Wanadoo Edition, vyvíjí, vydává a distribuuje hry) totiž vydala oficiální tiskovou právu, kterou oznamuje, že podepsala smlouvu s vývojáři z Kheops Studios, týkající se vývoje projektu Dracula 3, jenž má na původní sérii navázat. Jeho vydání je naplánováno na Vánoce tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Příběh hry bude zasazen do meziválečného období a točit se kolem "ďáblova advokáta" Mgr. Arna Morianiho, který má na starost proces kanonizace, vyšetřování potenciálního kandidáta na blahořečení církve v Transylvánii. Jeho snaha se tak nějak rychle zvrhne. Jak se totiž ukáže, záhadná stigmata na těle vyšetřovaného nejsou dílem božích sil. Ve skutečnosti je zdejší vesničané vidí spíše jako "značky" hraběte Drákuly. Biskup se proto rozhodne zahájit vlastní vyšetřování a jednou provždy rozlousknout, zda upíři skutečně existují. Jenže realita může někdy klamat, fikce je mocná čarodějka a pochybnosti rády narůstají a mění se ve strach...
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články