Aljaška v mulťáku Battlefield Bad Company 2
zdroj: tisková zpráva

Aljaška v mulťáku Battlefield Bad Company 2

25. 5. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nahrávku online klání doplňují informace o tom, čím se vlastně bude hra lišit od jedničky.

Před víkendem padlo embargo na první informace o multiplayeru střílečky Battlefield: Bad Company 2 od EA a zhruba v tutéž dobu se objevilo i pirátsky nahrané (a tudíž bohužel ve velmi mizerné kvalitě) video. Uvidíte v něm jízdu na čtyřkolce ATV napříč žasněženým terénem a zamrzlými kaňony i přestřelky v éteru:

zdroj: Archiv


Battlefield Bad Company 2 - nahrávka multiplayeru

Video zřejmě zachycuje aljašskou mapu Port Valdez, na níž se bude hrát především mód Rush (kde jeden tým brání sadu beden, kterou se ti druzí snaží zničit). Oproti zalesněnému prostředí prvního dílu prý mapa obalená do sněhového hávu působí čerstvě, čemuž napomáhají také výše ukázaná vozítka. Ta mají být rychlejší a obratnější než jejich předchůdci z jedničky. Byť i nadále platí, že pro tank představují snadnou a lehkou kořist.

Co se jednotlivých tříd týče, jedna ubyla a v Bad Company 2 si tak zahrajete opuze za tradičního vojáka, inženýra (opravuje vozidla), odstřelovače nebo medika - nakolik důležitá ale bude jeho role není jisté, protože zdraví se ve dvojce bude doplňovat automaticky. Hráči také oproti prvnímu dílu vydrží méně, takže častěji dochází na respawny - a v důsledku toho jsou jiní zase opatrnější a více si na sebe dávají pozor.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázky

A drobnou změnou je i to, že připlížíte-li se k nepříteli, budete ho moci nožem podkrouhnout okamžitým pohybem (tzn. nebude potřeba přepínat zbraň na nůž a pak zase zpět). A konečně: autoři si zřejmě vzali k srdci výtky k modelu zničitelného prostředí, takže ve dvojce konečně půjde kompletně sundat budovu. Což byla už avizovaná vlastnost prvního dílu, ale nakonec skončila u toho, že základy nesestřelila ani sebelepší raketa. Battlefield: Bad Company 2 vyjde začátkem příštího roku pro pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
E3 trailer z Battlefield Bad Company 2  [22.5.2009 19:19 - jd]
Vesničko má horská z Battlefield Bad Company 2  [22.4.2009 22:22 - jd]
Padající budova z Battlefield Bad Company 2  [15.4.2009 19:19 - levis]
zdroj: Gamespot

Nejnovější články