Zúčastni se MSI Dragon Ride
zdroj: tisková zpráva

Zúčastni se MSI Dragon Ride

10. 3. 2017 17:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Patříš-li mezi nadšence, kteří sledují ty nejnovější trendy z oblasti počítačových komponent, pak je tato akce právě pro tebe. Přijď si na vlastní kůži vyzkoušet nejnovější základní desky od MSI na jedinečnou akci MSI Dragon Ride. O co jde? Je to naprosto jednoduché, stačí se zastavit 16. března na Prosecké pobočce CZC.cz, kde proběhne prezentace pod vedením odborníků z MSI, kteří ti představí všechny zajímavé vychytávky. Těšit se můžeš jak na desky podporující nejnovější procesory Intel Core Kaby Lake, tak na motherboardy pro žhavou novinku posledních dnů AMD Ryzen.

Kdy: čtvrtek 16. března 2017

Od kolika: začátek v 15:00, konec v 19:00

Kde: Pobočka CZC.cz Prosek, Prosecká 843/99, 19000 Praha 9

Časový harmonogram prezentací:

  • 1. přednáška - 16:00
  • 2. přednáška - 18:15

Kromě přednášek se můžeš těšit i na soutěž v osazování procesoru a pamětí RAM na čas.  Tři nejrychlejší soutěžící se můžou těšit na hodnotné ceny, jako herní myš MSI DS200, plyšový dráček a mnoho dalších.

ilustrace_intel_msi-dragon-ride

A jaké produkty budou k vidění? Za Intel to bude extrémně našlapaná deska Z270 XPOWER GAMING TITANIUM pro správné nadšence a overclockery, sen všech hráčů Z270 GAMING M7, hrdina střední třídy s dobrou výbavou Z270 TOMAHAWK a B250 GAMING M3 se skvělým poměrem cena/výkon. Za AMD se přijede ukázat X370 XPOWER GAMING TITANIUM a B350 TOMAHAWK, dvojníci Intel desek, a elegantní, avšak stále velmi dobře vybavená X370 SLI PLUS.

Mrkni na aktuální nabídku na CZC.cz

Všechny desky ti budou během prezentace řádně představeny, a to včetně funkcí jako Audio Boost, Game Boost, M.2 Shield, VR Boost a další.

Tak neváhej a přijď se podívat. Akce je otevřená široké veřejnosti, vstup je zdarma.

ilustrace_amd_msi-dragon-ride

Nejnovější články