V brutální střílečce Butcher vás čeká vražda, smrt, zabití a spousta dalšího násilí
zdroj: tisková zpráva

V brutální střílečce Butcher vás čeká vražda, smrt, zabití a spousta dalšího násilí

29. 8. 2016 15:56 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud byste si chtěli z nějakého důvodu chtěli zahrát Dooma ve 2D, řešení vám nabídne Butcher, pixelová óda na plošinovky z 90. let. Je rychlá, brutální a především pekelně náročná. Tedy alespoň tak ji charakterizují tvůrci z Transhuman Design. Nepočítejte tedy s nějakým propracovaným scénářem, vaším úkolem je zabít všechno, co se hýbe a to s pomocí spousty zbraní, mezi nimiž nechybí ani motorová pila.

Ačkoliv je hra poskládaná z pixelů velmi hrubě, nikdo vám nebrání přemalovat úroveň krví nepřátel – autoři se chlubí možností umístit na stěny úrovně až čtyři miliony krvavých pixelů. K tomuto uměleckému vyjádření vám poslouží nejen zbraně, ale také prostředí jako jsou rotující kotouče pil, háky, divoká zvířata apod. jen počítejte s tím, že podobně mohou nástrahy prostředí usmrtit i vás.

Ve hře bude více než dvacet úrovní a především povedený soundtrack, který si můžete poslechnout v traileru níže. Jak asi bude Butcher vypadat si můžete prohlédnout i v rámci prototypu, který si můžete zahrát přímo v prohlížeči skrz oficiální stránky. Hra vyjde na podzim tohoto roku na Steamu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články