Tvůrci Real Racing 3 chystají Need for Speed: No Limits pro mobily
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Real Racing 3 chystají Need for Speed: No Limits pro mobily

21. 11. 2014 16:02 | Novinky | autor: Adam Homola |

Věčná série Need for Speed si dala letos na konzolích a PC pauzu, snad aby se příští rok vrátila (doufejme) s pořádnou fanfárou. Jistou formou náhražky může být pro fanoušky série hra Need for Speed: No Limits pro mobilní telefony a tablety. Novou hru mají na svědomí tvůrci ze studia Firemonkeys, které můžete znát díky několika mobilním hrám včetně Real Racing 3. No a na vývoji se podílel i Ken Block, kterého asi nemusím představovat - ve hře si navíc zajezdíte přímo s jeho novým autem.

Jestli se alespoň trochu pohybujete na sociálních sítích, určitě jste zaznamenali nejen předchozí Blockova videa, ale hlavně nedávné Gymkhana Seven, kde to slavný řidič roztáčí v ulicích Los Angeles ve speciálním Mustangu. Právě tento Mustang bude hlavní hvězdou Need for Speed: No Limits, stejně jako Block, který hru zaštítí svou tváří. Vývojáři o herních detailech zatím mlčí, ale slibují, že lze čekat rychlá auta a parádní grafiku - dvě věci, které od Need for Speed tak nějak očekáváme. Podle krátké upoutávky s několika záběry ze hry vypadá grafika opravdu hezky, ale to by nás u her na ,moderních telefonech a tabletech už překvapovat nemělo.

zdroj: Vlastní

Need for Speed: No Limits je zatím oznámená pro iOS a Android a měla by vyjít někdy v příštím roce. Na oficiálním webu toho o hře moc nezjistíte, ale do oznámení plnohodnotného dílu Need for Speed pro PC a nové konzole vám bude muset No Limits stačit.

Nejnovější články