První Dragon Age II DLC navýší obtížnost a vyjde v červenci
zdroj: tisková zpráva

První Dragon Age II DLC navýší obtížnost a vyjde v červenci

7. 7. 2011 23:09 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Aktualizováno o video a nové informace: Letošní letní EA Showcase se s novinkami rozhodně nepředala (ta jarní ostatně také ne). Čekalo se na oznámení konzolových verzí prvního Crysis, ale kde nic, tu nic. Nakonec se musíte spokojit s odhalením XBLA/PSN hříčky Burnout Crash, adventure packu s pirátky pro Sims Medieval a s oficiálním oznámením prvního DLC pro Dragon Age II s podtitulem Legacy, o kterém se také hovořilo již před časem.

Příběh přídavného balíčku, který na všech třech platformách vyjde 26. července, se točí okolo Hawkeova otce a rodiny obecně a krom navýšené obtížnosti přinese nové nepřátele, kterých se prý i Šedí strážci bojí a po stovky let o nich mlčeli. Prezentováno bylo samozřejmě i video z hraní (souboje s několika minibosáky na obtížnost casual asi z poloviny DLC), které ukázalo chystané nové lokace i zbraň, přenositelnou do základní hry. Obrázky a další informace najdete po rozkliku článku.

zdroj: Archiv

Oficiální popisek z homepage hovoří o DLC následovně: Hawke se stane terčem útoků skupiny, která se snaží dostat každého s krví Hawkeů. Hlavní hrdina DAII musí opustit Kirkwall a vydat se na obtížnou cestu do starého vězení Šedých strážců, aby odhalil zdroj všech těch útoků a bohužel se dozvěděl nepříjemnou pravdu o rodu Hawkeů. Legacy můžete začít z kteréhokoli bodu v rámci kampaně DAII, a jak už je psáno výše, čekají na vás noví nepřátelé, možnost získat zbrusu novou a dosti silnou zbraň a tváří v tvář se setkáte i s jednou starobylou hrozbou. To všechno za 800MS bodů na PC/X360, popřípadě 10 babek na PSN. Pár prvních obrázků najdete pod textem. A vůbec, zajímá ta hra ještě někoho, když je na obzoru Skyrim a v záloze nedohraný Zaklínač 2?

Nejnovější články