Přístí týden bude odhalena BioWare hra a další Alan Wake
zdroj: tisková zpráva

Přístí týden bude odhalena BioWare hra a další Alan Wake

3. 11. 2011 22:08 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Každý rok je to stejné. Když koncem listopadu přestanou vycházet hry, po kterých hráči nejvíc touží a baží, strhne se jiná lavina – představování nových titulů. Prapor tohoto trendu třímá pevně v rukou už několik let vyhlašování cen VGA, které minulý rok představily kupříkladu Mass Effect 3. Letošní vyhlašování (12. prosince) nebude dělat trapnou výjimku a poprvé v akci (video) ukáže nový Alan Wake titul, zbrusu novou hru od BioWare a nějaké odhalení pravdy ohledně Metal Gear Solid: Rising. V případě posledně jmenované hry se toho ujme sám Hideo Kojima. Co je však jisté, první obrázky z výše zmíněných her nabídne už příští týden magazín GameInformer, který dnes odhalil Rainbow 6 Patriots.

O nové Alan Wake hře se toho už napsalo dost. Ne sice konkrétně, ale již delší dobu je jasné, že něco podobného vzniká. Nemá to však být pokračování, takže se dá čekat nějaký druh spin-offu, třeba něco pro Kinect? Ó bože… Jak potvrdil Major Nelson, nová Alan Wake hra není pokračování, nýbrž hra určená pro digitální distribuci skrze Xbox Live.

Nová BioWare hra má být premiérou nově vytvořeného BioWare labelu v rámci EA, takže to klidně může být hra od týmu, který netvoří interní strukturu BioWare. Spekulovat v tomto případě nebudu, může to být klidně oživení starší značky (Jade Empire 2), ale i něco úplně nového. To nové si přeju o trošku víc. Tak, co tipujete, vážení?

A pokud by vás zajímaly samotné ceny VGA, mezi nominované na hru roku se letos dostaly tituly:

Batman: Arkham City
Portal 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Uncharted 3: Drake's Deception

Vyhlašovat se budou i nejočekávanější hry roku 2012, v této kategorii můžete i vy volit z této nabídky:

BioShock Infinite
Diablo III
Halo 4
Mass Effect 3
The Last Guardian

Nejnovější články