Příběhové DLC pro Batman: Arkham Origins přinese klášter plný ninjů
zdroj: tisková zpráva

Příběhové DLC pro Batman: Arkham Origins přinese klášter plný ninjů

29. 11. 2013 11:23 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Jakkoli hlas Batman: Arkham Origins zdánlivě zanikl v šumu, který způsobily launche nových konzolí a vydání her jako Call of Duty: Ghosts nebo Battlefield 4, pořád si hru dle odhadů VGChartz koupilo v prvních desíti dnech přes milion hráčů (číslo už nyní bude zřejmě vyšší), kteří nyní lační po novém obsahu. A tvůrci z Warner Bros. jim novou zábavu rozhodně nehodlají odpírat.

V průběhu prosince proto vydají DLC s názvem Initiation, ve kterém bude mladý Bruce Wayne čelit spoustě bojových zkoušek v „klášteře plném ninjů,“ jak se během pořadu DC All Access (k vidění v článku) pochlubil více prezident Warner Bros. Games Ames Kirshen. Zároveň dodal, že na souboje zaměřený challenge map pack bude pospojován přítomnost nějakého příběhu o tom, jak Bruce Wayne plní závěrečnou zkoušku svého výcviku.

Jak připomínají kolegové z CVG, před výše zmíněným příběhovým DLC vyjdou pro Batman: Arkham Origins další tři obsahové balíčky.

Infinite Earths balíček nabídne za 5 dolarů šest nových kostýmů, konkrétně tyto: Earth 2 Dark Knight, Long Halloween Batman, Dark Knight Of The Round Table, Thrillkiller Batman, Earth 2 Batman, Classic Tim Drake Robin (jen pro multiplayer).

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Black Mask Challenge pack přinese za 2 babky dvojici nových challege map - Lot Full a Hidden Facility. Pokud vlastníte Deathstroke Challenge Pack, můžete si v Black Mask Challenge balíčku zahrát i za Deathstroka.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Online Supply Drop #1 nabídne za 3 dolary podomácky sestavenou brokárnu, bonusy a skiny pro zbraně a dvojici módních doplňků pro Bane a Jokera (pouze pro multiplayer), které budou mít vliv i na jejich schopnosti.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Pokud se vám Batman: Arkham Origins doposud vyhýbal, ale hru máte v plánu někdy v budoucnu koupit, můžete si náš názor na ni přečíst v textové recenzi nebo se na něj podívat na záběrech videorecenze.

Nejnovější články