Plošinovka Ms. Splosion Man vyjde i na PC
zdroj: tisková zpráva

Plošinovka Ms. Splosion Man vyjde i na PC

6. 4. 2012 18:19 | Novinky | autor: Adam Homola |

Stylová a povedená plošinovka Ms. Splosion Man se po Xbox Live Arcade podívá i na PC. A nejen tam. Vybuchovat budete moci nově také na iOS a dokonce i na Windows Phone 7. Všechny tři nové platformy se dočkají explozivní paní už letos v létě. Věřte nebo ne, ale s portováním hry pomáhají Twisted Pixelům tři studia - Iron Galaxy, Fire Hose Games a Panic Button Games. Na iOS a WP7 se však nebude jednat o přímý port původní hry, ale o “unikátní zážitek” s novým obsahem, úkoly a herními módy, které budou šité na míru dotykovým displejům a bude se používat virtuální d-pad. Co nabídne PC verze?

PC verze bude obsahovat 50 singleplayerových úrovní, 50 úrovní pro kooperativní režim až čtyř hráčů (lokální i online), ghost replaye, achievementy, režim 2 girls 1 controller (ehm...) a další prvky. Navíc před vámi bude stát těžká volba, jestli si hru koupíte na oblíbeném Steamu nebo "ještě oblíbenějším" Games for Windows Live. Nevím jak vy, ale já mám jasno.

“Tohle bude naše první mobilní hra a teprve druhá hra na Steamu. Proto je pro nás důležité mít na těchto výkonných platformách skvělý obsah - proto tyto nové verze děláme tak, aby byly co nejúžasnější. Plánujeme navíc spoustu dodatečného obsahu a podporu po vydání,” řekl v tiskové zprávě Michael Wilford z Twisted Pixel.

Nejnovější články