Nevadu vydají tvůrci American Truck Simulator zdarma jako update hned při vydání
zdroj: tisková zpráva

Nevadu vydají tvůrci American Truck Simulator zdarma jako update hned při vydání

18. 1. 2016 18:51 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

V polovině prosince SCS Software avizovali, že základní verze American Truck Simulator nabídne pouze Kalifornii. Pro mnohé to bylo překvapení, vývojáři však hráče jedním dechem uklidňovali tvrzením, že i tak se jedná o obrovskou porci obsahu, protože Kalifornie je na různé typy krajin bohatou oblastí. Nyní se komunita fanoušků osmnáctikolových bestií dozvídá, jaké jsou další plány tvůrců ohledně ve hře dostupných lokací, potažmo jaký platební model vývojáři zvolili pro distribuci dalších států.

Tvůrci hry v příspěvku na blogu informovali, že z dalších států USA je již připravená i Nevada – nebude sice součástí hry hned při vydání, hráči se jej však dočkají formou bezplatné aktualizace chvíli po vydání hry 3. února.

S delším časovým odstupem bude následovat Arizona, která bude rovněž dostupná zdarma pro veškeré edice hry (tedy jak pro digitální distribuci, tak i pro verze z kamenných obchodů). Tím zřejmě obsah zdarma skončí - další státy tak budou k mání za poplatek (zatím není jisté, zda tomu tak bude u všech dodatečných map). Autoři však zároveň hráče ujišťují, že by na hře rádi pracovali ještě následujících několik let.

SCS se tedy rozhodli pro dnes tradiční model placených DLC, což jim umožní dlouhodobou práci na titulu, který by nakonec měl za dalších několik let nabízet desetinásobný obsah oproti datu vydání. Zda se tyto úmysly naplní, to ovšem záleží především na hráčích samotných a jmenovitě pak na jejich peněženkách. Zkrátka, dokud bude vůle kupovat, budou i vývojáři pracovat.

zdroj: Cinemart

Nejnovější články