EA oznamuje první datadisk pro SWTOR - Rise of the Hutt Cartel
zdroj: tisková zpráva

EA oznamuje první datadisk pro SWTOR - Rise of the Hutt Cartel

18. 12. 2012 16:18 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Kdo z vás ještě hraje Star Wars: The Old Republic a má v tom chuť nadále pokračovat, měl by vědět, že na jaře příštího roku bude muset uvažovat nad koupí digitálně šířeného datadisku Rise of the Hutt Cartel.

Z názvu je dost jasné, kolem koho a čeho se bude točit kompletně nadabovaná příběhová linka datadisku. Kartel Huttů se hodlá stát novou galaktickou supervelmocí, má pro tento účel vypracovaný „vychytralý“ plán, no a hráč jej bude zjevně muset nějak narušit. Pokoušet se o to bude na novém území, které bude mít podobu planety Makeb, kde sithové a republikáni bojují o něco mocného a tajemného.

Jak je u datáčů zvykem, přinese i tento zvýšení maximálního levelu o pět příček na 55. A určitě nebudou chybět nové skilly, zbraně, brnění a podobné serepetičky. O těch se však bližší informace dozvíme až v následujících měsících. Pro tuhle chvíli se rozloučíme s tím, že neplatící hráče SWTOR přijde datadisk na 20 babek, platící hráče na 10 babek, a kdo si jej předobjedná do 7. ledna, ten se pak do obsahu datadisku bude moci podívat o pět dní dříve. Více se dozvíte na homepage, obligátně.

Nejnovější články