Detaily o předobjednávce a speciální edici Guild Wars 2
zdroj: tisková zpráva

Detaily o předobjednávce a speciální edici Guild Wars 2

13. 3. 2012 16:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Na chystané MMORPG Guild Wars 2 se mnozí dívají jako na revolučního spasitele žánru (a já vám dobře radím, odhoďte přehnaná očekávání mesiáše a připravte se na eventualitu, že to možná bude „jen“ vynikající a zábavná hra) a pro ty především bude přínosná informace o chystaných programech spojených s předobjednávkou hry a samozřejmě i to, jak bude vypadat sběratelská edice.

A ano, vypadá opravdu krásně. Tak se pokochejte jejím obrázkem a uvnitř článku si přečtěte to ostatní.



Tak nejdřív pecka mezi oči, ať si odbudeme to nepříjemné. Obrázek se vztahuje ke Collector’s Edition a ta vyjde, pevně se něčeho chytněte, 149,99 eur. O čemž se ani nedá říct, že „není málo“. Co tedy za tuto částku dostanete? V první řadě, tedy kromě hry samotné, 25 centimetrů vysokou sošku válečníka jménem Rytlock Síra (Rytlock Brimstone), pět krásných obrázků s jedním rámečkem se stojánkem (nešlo to s pěti?), moc pěkně vypadající knihu o tvorbě hry, čítající 112 stránek, soundtrack Jeremyho Soula s názvem Best of Guild Wars 2 a pět bonusů do hry, včetně miniaturního Rytlocka, který za vámi bude chodit a vlka, který za vás bude bojovat.

Pokud tohle všechno nechcete, vězte, že klasická edice vyjde na 55 eur. Nicméně, to není vše a pokud chcete alespoň nějaký ten bonusík, stačí vám si hru koupit předem. Za předobjednávku jakékoliv edice (bude Collector’s, Digital Deluxe a standardní) dostanete herní předmět Hero’s Band, který vám vylepší statistiky. Stejně tak za jakoukoliv edici dostanete přístup do všech beta víkendů a přístup do hry o tři dny dříve, než je oficiální vydání, takže si budete moci zabrat jméno postavy a gildy před těmi pohůnky, kteří si nepředobjednali.

Nakonec klíčová informace, předobjednávky začínají 10. dubna.

Nejnovější články