Datadisk Rise of Iron pro Destiny se zaměří na příběh a přinese novou lokaci
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Rise of Iron pro Destiny se zaměří na příběh a přinese novou lokaci

10. 6. 2016 12:14 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Od svého rozpačitého vydání se onlinovka Destiny změnila takřka k nepoznání. Studio Bungie si vyzkoušelo doposud neprobádané vody a s každým dalším datadiskem tvůrci chápali lépe a lépe, co jejich hráči chtějí. Takže, když po dvou letech od vydání, oznamují nový datadisk Rise of Iron, mohou s klidem ústy Erica Osborna prohlásit: „Teď už víme, co jsou Strážci zač, rozumíme tomu, co motivuje naše publikum a co komunita na hře miluje. Právě díky rozšířením jako je toto můžeme tyto prvky podtrhnout a rozpracovat.“ V Rise of Iron, který se hodně zaměřuje na příběhovou složku, se tak vrátíte k legendární skupině prvních Strážců, která bránila Poslední město.

Právě universum a jeho příběhové pozadí Destiny během všech updatů a datadisků opravdu rozkvetlo a bude se dít i nadále. V Rise of Iron se totiž po boku Lorda Saladina postavíte stejné hrozbě, jakou čelili až do svého zániku Iron Lords, po nichž se ostatně jmenuje i Iron Banner event. Můžete tedy čekat spoustu detailů z historie a celkové rozšíření znalostí o událostech z úsvitu nového věku lidstva.

Ale nejen vyprávěním živ je hráč a tak se v Rise of Iron představí nová lokace, zasněžená Plaguelands a s ní nový raid pro šest hráčů Felwinter Peak. Čekejte i nový Strike, samozřejmě úkoly, zbraně, mapy, zvýšení Light levelu a také nový typ protivníků. Kdo si datadisk předobjedná dostane i oblíbenou zbraň Iron Gjallarhorn, tentokrát v černostříbrné verzi. Destiny: Rise of Iron vyjde 20. září na PS4 a Xbox One a do té doby se dozvíte řadu detailů o novinách a rozšíření stávajících herních prvků.

zdroj: Archiv

Nejnovější články