Čeští Grip Games vydají na PC a konzolích mobilní hit Jet Car Stunts
zdroj: tisková zpráva

Čeští Grip Games vydají na PC a konzolích mobilní hit Jet Car Stunts

28. 3. 2014 16:05 | Novinky | autor: Adam Homola |

Závodní arkádu Jet Car Stunts na mobilních zařízeních vydali před několika lety vývojáři z True Axis a nyní se hra objeví i na PC a konzolích, když se vývoje nové verze Jet Car Stunts ujali pánové z českého studia Grip Games. Staronová autíčka chtějí vydat na PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 a PS Vita v druhém kvartálu letošního roku.

V Jet Car Stunts budete řídit autíčka na tryskový pohon - realistickému závodění můžete dát rovnou sbohem. Naopak. Na pohled může hra v některých prvcích připomínat Trackmanii, ale o kopírku ani zdaleka nejde. V Jet Car Stunts budete trávit většinu času ve vzduchu, mnohem více než v Trackmanii a obecně většině závodních her.

Tratě, pokud můžeme posuzovat podle traileru a obrázků, se potáhnou hodně vysoko nad zemí. Hrozbou při nezvládnutí zatáčky nebude náraz do svodidel, ale let směrem dolů. Pokud se tedy nerozsekáte o překážky, kterých je trať a prostor kolem ní plný.

Nová verze Jet Car Stunts nebude ani obyčejným remakem - vývojáři z Grip Games hru obohatí o nová auta, tratě, herní módy, asynchronní multiplayer a samozřejmě přibude podpora pro gamepad.

“Jsme hrdí že můžeme pracovat na jedné z nejlepších indie her vůbec a můžeme ji nabídnout hráčům na konzolích a PC. I když budeme hru notně vylepšovat, zachováme v ní všechny věci, díky kterým je původní Jet Car Stunts tak skvělá - vizuální styl, adrenalinovou jízdu, bouračky a obsesivní potřebu pořád dokola jezdit a vylepšovat časy na tratích,” řekl v tiskové zprávě Jakub Mikyska z Grip Games.

Nejnovější články