Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
zdroj: tisková zpráva

Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny

31. 5. 2012 12:40 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste se těšili, jak si za reálné peníze pořídíte pěknou výbavičku pro svého reka...

Pokud jste se těšili, jak si za reálné peníze pořídíte pěknou výbavičku pro svého reka (heroinu), nebo právě teď sedíte v čínském sweatshopu a zíráte do monitoru unavenýma očima na Diablo III, asi vás naštvalo, že Blizzard odsunul spuštění aukcí za reálné peníze. Nyní se ovšem vyjádřil, že dolárky šustící aukce jsou za rohem, přesněji řečeno, mají být spuštěny 12. června tohoto roku.


Důvodem odsunutí byl fakt, že Blizzard nebyl schopen v době vydání zajistit bezproblémový chod aukcí a upřímně, nikdo nechce mít bordel v té části hry, kde tečou reálné peníze a kromě logistických problémů hrozí i ty právní. Jak se zdá, největší problémy byly asi vychytány a vy můžete začít vydělávat (nebo někdo na vás). Nicméně, úplně vše v pořádku s Diablem III není.

Včera byl vydán patch 1.0.2 a jak se zdá, servery se pod náporem hráčů zase začaly hroutit. Vlna chybových hlášek 37 byla doprovázena neméně silnou a symbolicky symetrickou chybou 73. Sedmatřicítka znamená, že jsou servery plné a prý ještě chvíli bude trvat, než zmizí. Abyste nezatěžovali systém ještě více, Blizzard prosí, abyste nechali běžet autentizační proces, který zabere 30 až 40 sekund a hned nerušili login a nezkoušeli to znovu. Nepomůžete tak ani sobě, ani jiným.

Nejnovější články