Alan Wake's American Nightmare s arkádovým módem
zdroj: tisková zpráva

Alan Wake's American Nightmare s arkádovým módem

19. 12. 2011 19:01 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Společně s prodlouženým trailerem ke spin-offu Alan Wake's American Nightmare vydalo Remedy i další informace o herním obsahu.

Příběh tohoto levobočka původní hry bude mít silně brakový (myšleno žánrově, ne pejorativně) nádech a bude se odehrávat v rámci televizní show Night Springs. Jenže fiktivní monstra mají tendenci se probouzet k životu víc, než by bylo zdrávo a hlavně, než je normální normální. Alan je tak uvězněn v jakési mystické realitě, kde po světě běhá jeho dvojník a psychopatický vrah v jednom. Novinkou nyní bude arkádový mód, o němž si přečtěte uvnitř článku. Předtím si ještě můžete prohlédnout onen zmíněný prodloužený trailer.


Fight till Dawn, jak se jmenuje tento mód, je variací na klasickou Hordu. V nekončící noci tak čelíte novým a novým vlnám monster a snažíte se nabrat, co největší skóre a co nejdéle přežít. Získávat budete nové a nové zbraně, které vám hra bude předhazovat a dojde i na vojenský arzenál útočných pušek nebo takové klasické Uzi. Jak se zdá, American Nightmare skutečně bude volnomyšlenkářským experimentem, s nímž zkusí Remedy se svou značkou něco trochu jiného, aniž by museli na hru lepit příliš zavazující číslo 2, které by snad značilo pokračování. Distribuce jen přes XBL se tak zdá být rozumným krokem.

Nejnovější články