Oznámení nové sci-fi akce HILL Project
zdroj: tisková zpráva

Oznámení nové sci-fi akce HILL Project

11. 4. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nové francouzské vývojové studio Gaming side přišlo s oznámením svého prvního titulu, kterým má být multiplatformová akční 3D střílečka s názvem HILL Project.

Pro toto nové dílo zatím není vydavatel a tudíž nebylo prozrazeno ani datum vydání. Příběh hry vypráví o tom, jak byla planeta Země zamořena smrtícím virem. Po 300 let tak lidstvo bylo nuceno žít v karanténě ve vesmíru nebo na měsíci a čekat na svůj návrat zpět na planetu svých předků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Celou tu dobu se vědci snažili nalézt nějaké řešení, jak zachránit lidskou rasu. Díky tomuto výzkumu dostalo několik jedinců šanci, vydat se na Zemi a přinést s sebou zpět nějaké suroviny, které na Měsíci nejsou k mání. Bohužel vakcíně, jíž jsou tito pracovníci vybaveni, aby je chránila před zhoubnou nákazou, během několika málo týdnů vyprší životnost...

Hráč je tu proto, aby zabránil odsouzení lidstva na smrt. Bude vzdorovat hordám dronů, likvidovat obrovské bosse, kličkovat mezi asteroidy a plnit řadu různých úkolů, které se během hry naskytnou. I když má být hra především neutuchající akcí, nechali se v některých záležitostech tvůrci inspirovat prvky RPG - hlavně tedy v oblasti vybavení a sbírání zkušeností.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články