MMORPG Guild Wars bez měsíčních poplatků
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Guild Wars bez měsíčních poplatků

9. 5. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost NCsoft se chystá na letošní E3 představit mimojiné i novou masivně multiplayerovou onlinovou RPG Guild Wars, od ArenaNet.

Není nezajímavé, že se jeho tvůrci rozhodli pro dosti netradiční, ale pro mnohé z vás jistě potěšující věc, a to, že hodlají své dílo poskytnout veřejnosti bez měsíčních poplatků. Domnívají se totiž, že právě tyto poplatky stojí za omezeným množstvím hráčů, kteří se do alternativního světa jako je ten v Guild Wars rozhodnou pustit. To je rozhodně zajímavý krok, když uvážíme, že kvalitu titulu by to podle slov tvůrců nemělo ovlivnit, v plánu je pravidelné vydávání rozšiřujících balíčků, které rovněž nebudou podmíněny žádnými měsíčními poplatky, ani původní hra, která bude k zakoupení v běžných obchodech, nebude proto stát stovky dolarů, nebude obsahovat žádné reklamy, bude to skutečně trvalý svět a také skutečně poběží na jejich serverech, za jejichž provoz bude společnost i bez požadavku na měsíční poplatek platit běžné taxy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tvůrci totiž chtějí podporovat to, co je běžné např. v Koreji nebo některých dalších asijských státech. Tam jsou totiž téměř na každém rohu kavárny, které hráčům umožňují přístup ke kterékoliv hře za asi dolar za hodinu, aniž by si tento hráč kteroukoliv z těchto her přímo zakoupil. V Guild Wars bude na hráče čekat spousta různých úkolů, bitev a podnětů. Tvůrci si uvědomují, že každý hráč má rád jiný styl hraní a tak připravují spoustu různých misí. Objeví se zde několik tříd postaviček, mezi nimiž budou např. válečník, ranger, nebo nekromancer (tyto tři třídy budou představeny na E3). Vydání se předpokládá v druhé polovině příštího roku.
zdroj: homepage

ko

Nejnovější články