Letem světem strategie ANNO 1701
zdroj: tisková zpráva

Letem světem strategie ANNO 1701

9. 5. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Koncem roku se příznivci strategické série ANNO mohou těšit na její další pokračování v titulu s názvem ANNO 1701, ze kterého vám dnes můžeme nabídnout po více než roce opět sadu nových obrázků.

Tento v pořadí už třetí projekt své řady vás přivede tam, kde vás zanechali jeho předchůdci - do období velkých objevitelských výprav a námořního obchodu. Těšit se můžete na pestrý a bujný svět vytvořený s použitím nové 3D technologie a s ohledem na minulé díly i na spoustu nových funkcí a možností.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V ANNO 1701 se budete moci vyřádit jak co do budovatelských, tak co do obchodních, objevitelských, diplomatických, ale třeba i válečnických ambicí. Herní svět má být značně interaktivní a realistický, a to nejen pokud jde o detailní vyobrazení či animace zvířat, lidí a rostlin, ale rovněž v otázkách přírodních katastrof, s nimiž se budete muset umět potýkat stejně dobře jako s případnými nepřátelskými výpady. Součástí výše zmíněné diplomacie mají jinak být také takové akce jako sabotáž, špionáž anebo demagogie. Ošizeni nebudete ani o multiplayerové vyžití, přičemž ve hře naleznete podporu až pro 4 hráče přes LAN i Internet. Hrát by mělo jít i kooperativně.
zdroj: PCGames

korgull

Nejnovější články