Historická akce Gladiator: Sword of Vengeance
zdroj: tisková zpráva

Historická akce Gladiator: Sword of Vengeance

21. 10. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Acclaim chystá pro příznivce období Římské říše a gladiátorů hru s názvem Gladiator: Sword of Vengeance.

Lépe řečeno, tento titul je už hotov a ještě tento měsíc se s ním seznámí majitelé Xboxů a PS2. V listopadu má vyjít ještě PC verze hry. Vývojáři ve svém rozhovoru pro HomeLAN přiznávají, že se nechali hodně ovlivnit filmy s danou tématikou. Jejich výlet do historie se neobešel ani bez hloubkového průzkumu časů polonahých bojovníků a tehdejší mytologie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Příběh Gladiator: Sword of Vengeance vypráví o tom, jak božstvo zaangažovalo jistého gladiátora jménem Thrax do záchrany Římské říše, jejíž největší vládce, Trajan, byl zavražděn a země tak padla do rukou zrádného Arruntia, vraha podporovaného temným božstvem. Mise, kterých se budete spolu s Thraxem účastnit, jsou rozděleny do dvou kategorií - mytologické, v nichž Thrax půjde po bozích teroru a strachu; a mise římské, ve kterých se Thrax vrátí do Říma, by se pomstil Arruntiovi na jeho vlastním "hřišti". Ve hře pochopitelně navštívíte Koloseum, což bude jedna z nejhlavnějších lokací. Podíváte se ale i na jiná místa, např. na Ostrov Titánů nebo na samý Konec světa.

Hlavní hrdina bude mít k dispozici tři základní zbraně, všechny něčím specifické - římský meč, rukavice, sekeru. Po světě ovšem můžete narazit ještě na 15 dalších zbraní. Pokud jde o nepřátele, objeví se mezi nimi nejen klasičtí gladiátoři, ale i mytologické kreatury, jako kostlivci a kyklopové. Titul vám nenabídne multiplayer. Veškerá pozornost tvůrců se prý soustředila hlavně na single-player. Hra však obsahuje jiné zajímavé věci. Patří mezi ně mj. i systém souboje s více oponenty, mezi nimiž se budete přepínat snadným a plynulým způsobem.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články