Futuristická střílečka Showdown: Scorpion
zdroj: tisková zpráva

Futuristická střílečka Showdown: Scorpion

22. 4. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jednou z nových her představených na letošní E3 má být také futuristická first-person střílečka Showdown: Scorpion, kterou pro vás připravuje ve spolupráci se společností Akella studio B-COOL Interactive.

Příběh této hry vypráví o tom, jak se v roce 2068 rozpadne Východní Evropa na několik průmyslových oblastí, využívaných americkými a asijskými společnostmi. V takových podmínkách se kdysi prosperující města promění na líhně různých kriminálních živlů a syndikátů. Obchody s drogami, ilegální klonování a experimenty na lidech pod patronátem různých teroristických organizací jen pokvetou. Ovšem až do doby, než se jedné takové skupině podaří získat vysoce nebezpečný nano-virus, jenž představuje smrtící hrozbu pro celé lidstvo. Pak totiž přijde ke slovu ten nejlepší muž ruských speciálních sil - Scorpion. Jeho cíl je jasný - vniknout do laboratoře a virus zničit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Showdown: Scorpion se bude odehrávat ve futuristickém prostředí. Svou cestu si budete klestit různými ni-tech laboratořemi, luxusními sídlišti, průmyslovými zónami a temnými uličkami, kde na vás budou číhat různé nepřátelé z řad mutantů, ozbrojených teroristů, nejrůznějších mechanizovaných záležitostí, včetně robotů, minikoptér, nalíčených kulometných hnízd, atd. V radiovém spojení s vám bude neustále asistentka a koordinátorka Anna. Samozřejmě nepůjdete do boje s holýma rukama. Váš arzenál bude zahrnovat různé zbraně, včetně plamenometu, různých typů ručních granátů či granátometu. Engine, na kterém je hra postavena, prý podporuje celou řadu moderních grafických technologií. Fyziku má na starost Novodex Engine od firmy AGEIA. S vydáním titulu se počítá na letošní prosinec. V naší galerii jsou k vidění první screenshoty. Venku je jinak také trailer. Update 23.4. - do galerie přidáno 6 nových, o dost hezčích obrázků.
zdroj: Akella

korgull

Nejnovější články