Ancient Wars: Sparta, Infernal (Diabolique)
zdroj: tisková zpráva

Ancient Wars: Sparta, Infernal (Diabolique)

11. 5. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

A máme tu další dvě hry z produkce společnosti Playlogic.

Nejdříve se podívejme na historickou real-time strategii Sparta: Ancient Wars týmu World Forge, která má vyjít někdy v průběhu třetího čtvrtletí tohoto roku. To "podívejme" myslím doslovně, neboť nejenže se v naší galerii vyrojila sada nových ukázek, ale zároveň vám můžeme nabídnout i E3 trailer (14 MB, MPG). Které období tento titul pokrývá je zřejmé už z jeho názvu (500 - 450 před Kristem), a tak vás jistě nepřekvapí, že vám v něm budou představeny tři významné národy své doby, a to Sparťané, Peršané a Egypťané. Pro každý z nich je připravována zvláštní kampaň zaměřená na určité historické události. Bojovat se bude o vliv v malé Asii, Evropě i Africe.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Základem hry je nově vyvinutý Ancient Wars Engine, podpořený prý dost dobrou fyzikální technologií. Hlavní důraz má být kladen na velké bitvy a komplexní taktické manévry. Jakými zbraněmi vybavíte vojáky do boje, bude záležet na vaší strategii a úsudku. Budete je dle potřeby moci obdařit štíty, posadit na koně, anebo postavit do válečného vozu a dát jim i nějakou tu speciální schopnost. Když na to přijde, můžete posbírat zbraně zanechané po bitvě na zemi nepřáteli nebo dovézt mocné kousky z ciziny, abyste mohli postavit nějaké zvláštní jednotky. Významný vliv na prostředí budou mít jinak také různé přírodní elementy, jako oheň, vítr, apod. Nedílnou součástí hry bude rovněž výstavba měst a jejich přeměna na pevnosti. K tomu budete potřebovat pochopitelně dělníky, kteří zajistí potřebné suroviny a svou prací udrží vaši ekonomiku nad vodou.

Druhý projekt, o kterém bude ještě řeč, se jmenuje Infernal, ale dříve jste jej mohli vídat pod názvem Diabolique. Nové obrázky, které vám tímto nabízíme v naší galerii, pocházejí jak ze hry jako takové, tak i z editoru. Zrovna tak jako v předchozím případě vám pro vás máme také E3 trailer (11 MB, MPG). Infernal patří žánrově do kategorie akčních her z pohledu třetí osoby. Vyvíjen je týmem Metropolis Software a vyjít má ve třetím čtvrtletí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Příběh vás seznámí s velmi zvláštním mužem jménem Ryan Lennox, ve kterém se kloubí inteligence dohromady s čistokrevným zlem. Vedle různých zbraní a supermoderního vybavení vám budou ku pomoci různé nadpřirozené, nebo spíš ďábelské, schopnosti. Hra slibuje poutavý příběh, unikátní atmosféru podpořenou skvělou grafikou, koktejl akce a prvků špionáže, různé styly útoků, chytré protivníky, jejichž energie bude pro vás znamenat život, možnost použití různých dopravních prostředků a mnoho dalšího.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články