Adrenalinová jízda se závody Crashday
zdroj: tisková zpráva

Adrenalinová jízda se závody Crashday

8. 8. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Německé studio Moon Byte popisuje svoji chystanou závodní hru Crashday jako mix klasických Stunts a Carmageddonu a jak bude titul v praxi vypadat, ukazuje dvanáct nových obrázků.

Crashday údajně nabídne realistickou fyziku, svobodu pohybu a samozřejmě možnost tvoření uživatelských map pomocí vlastního editoru tratí. Na oficiální stránce stojí zmínka, že by se měl již brzy objevit pořádný trailer ze hry a také, že demo Crashday bude prezentováno na letošní Game Convention v Lipsku. Aneb další důvod, proč tam vyrazit.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hra nabídne dvacítku detailně vymodelovaných aut a nemají to být ta, která zobrazují dnešní screenshoty. Vozidla budou navíc upravovatelná, takže milovníci virtuálního tuningu by si měli opět přijít na své. Pro Crashday si chlapíci z Moon Byte vyvinuli vlastní engine s názvem PropsFXEngine a hodlají hru doručit jak na PC, tak i na konzole PS2 a Xbox. Pokud vás zajímají herní mody, pak zde najdete: stunts (získáváte body za různé "akrobatické" kousky), wrecking (nabourávání se do sebe navzájem), checkpoint, career a ještě další, zatím neohlášený. V multiplayeru (LAN, internet) půjde hrát závodní obdoba deathmatche.

Moon Byte zatím bohužel nemají žádného vydavatele, ovšem pokud chtějí hru skutečně vydat ještě na podzim, měli by si urychleně někoho najít. Možná se jim to povede na již zmiňované Game Convention, či ještě lépe na londýnské ECTS, která se koná o týden později. Něco podobného totiž kutí i na sousedním Slovensku - herní remake Stunt Car Raceru s názvem Stunts: Final Stage.

kate

Nejnovější články