DiRT Rally na PC přešla do plné verze, chystá se i konzolová
zdroj: tisková zpráva

DiRT Rally na PC přešla do plné verze, chystá se i konzolová

7. 12. 2015 17:06 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

DiRT Rally již konečně na Steamu není v programu Early Access – hra je hotova a do 14. prosince je hra k mání v akci, příští rok pak vyjde dokonce i v krabicové verzi, a to nejen na PC, ale prémiově tento rallye závodní titul dorazí také na Xbox One a na PlayStation 4. Své porce rallye obsahu se tak dočkají i hráči s gamepady v rukách, a to takže 5. dubna příštího roku. Tehdy vyjde hra i na PC v balené verzi v kamenných obchodech.

Aktualizace, která hru na PC posouvá vstříc plné verzi, se jmenuje Winter Wonderland a vzhledem k aktuálně začínající sezóně hru stylově přesouvá do zimního období. Akcí nabitý a benzínem provoněný trailer pak neznamená konec vývoje, ale pouze zásadní milník – teď už se autoři chlubí plnohodnotným titulem, nikoli pouze jeho stínem v podobě rozpracované verze.

Navíc Codies slibují na hře pracovat i nadále a dodatečně přidávat další a další obsah. Ten aktuálně přidaný má podobu dvou nových vozů (Hyundai Rally a VolksWagen Polo Rally) a několika tratí zasazených do mrazem i závějemi sněhu zmítaného Švédska.

Za zmínku pak rozhodně stojí i aktuálně zveřejněné statistiky – během testovací fáze hry hráči celkem nazávodili 90 milionů kilometrů a projeli na 3 miliony tratí bez nehod. Ti méně šikovní pak přispěli do počtu celkem 2,5 milionů na střechu otočených aut. Statistiky jsou k vidění například na oficiálních stránkách hry. Pro autory tou nejzajímavější cifrou je ale jistě hodnocení hráčů – to je velmi pozitivní, neboť DiRT Rally se zamlouvá 92 % hodnotících hráčů. Patříte mezi ně?

zdroj: Archiv

Nejnovější články