Čtvrtým samurajským hrdinou z For Honor je Nobuši s naginatou
zdroj: tisková zpráva

Čtvrtým samurajským hrdinou z For Honor je Nobuši s naginatou

18. 1. 2017 11:09 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Za týden začne další velký betatest bojovky For Honor (psali jsme o ní v tomto článku) a Ubisoft představuje čtvrtého hrdinu, nebo spíše hrdinku, ze samurajské frakce. Jmenuje se Nobuši a nové video její roli v příběhovém pozadí uvádí poněkud vágními proklamacemi. Pro hráče budou mnohem důležitější její schopnosti v boji. Ty bude jasně určovat její hlavní zbraň, obouruční pěchotní naginata.

Jak byste od téhle tyčové zbraně čekali, Nobuši bude vynikat hlavně v tom, že si protivníky bude držet na distanc a nebude se pouštět do boje tělo na tělo. Jak potvrzují už ti, kteří si mohli tuto válečnici vyzkoušet v rámci uzavřených testů, Nobuši způsobuje svými komby krvácení, přičemž často v rámci komba následuje i odražení se od soupeře do bezpečí, zatímco on k vám musí zase běžet a přitom ztrácí životy.

Z hlediska obrany se Nobuši opírá o speciální bojový postoj, v němž se útokům vyhýbá, než aby je blokovala nebo parírovala. Při úspěšném úhybu se samozřejmě otevírá možnost pro ničivý protiútok, takže technika bude pro úspěšné hraní vším.

zdroj: Archiv

Dá se ale čekat, že toho moc nevydrží a tak je klíčové držet se mimo hlavní melu, občas přiskočit, rozdat pár seků a rychle odtančit do bezpečí, zatímco soupeři přichází o životy ještě poté, co už jste pryč. For Honor vyjde 14. února na PC, PS4a Xbox One, beta proběhne od 26. do 29. ledna.

Nejnovější články