Nový DLC pack Max Payne 3 přinese mapy i zbraně
zdroj: tisková zpráva

Nový DLC pack Max Payne 3 přinese mapy i zbraně

3. 10. 2012 13:26 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Na příběhové DLC k Maxi Paynovi 3 si budeme muset ještě počkat (pokud se vůbec objeví), ale...

Na příběhové DLC k Maxi Paynovi 3 si budeme muset ještě počkat (pokud se vůbec objeví), ale k jeho multiplayeru, který se ukázal být v záplavě doplňujících multiplayerových přívěsků překvapivě dobrý a životaschopný se na podzim chystá další DLC, které se jmenuje Hostage Negotiation Pack a přinese do hry více hráčů několik novinek.


První z nich je soubor nových map designovaných pro multiplayer (ono by bylo špatné, kdyby nebyly). Budou čtyři a nabídnou hodně rozdílná prostředí. Club Moderno vám otevře dveře do světa neonů a tříštícího se skla, zatímco Estádio Do Galatians vám umožní proběhnout se po fotbalovém trávníku a naplnit tribuny i branky mrtvolami svých oponentů. O Palácio Strip Club vás zavede už do prostředí ošuntělejšího a tento sestup vyvrcholí ve Favela Heights.

Abyste v už tak dosti cvokle vypadajícím týmu vypadali obzvláště výjimečně, budete se moci navléct do obleku pro zneškodňování výbušnin (menší zranění z výbušnin) a nebo si navlečete novou zastrašující masku, kvůli které soupeři budou pomaleji přebíjet. Z nových zbraní je tu sniperka M24, útočná puška IA2 a Explosive Burst pro veselé bouchající pasti. Balíček bude stát 800MS respektive 10 dolarů, pro majitele Rockstar Passu bude zdarma. Přesné datum vydání není známo.

Nejnovější články