GOG startuje šílenství podzimních a zimních výprodejů (a nabízí zdarma Zaklínač 2 a Mount & Blade)
zdroj: tisková zpráva

GOG startuje šílenství podzimních a zimních výprodejů (a nabízí zdarma Zaklínač 2 a Mount & Blade)

12. 11. 2014 19:03 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Však já vím, že na Steamu nebo GOG běží neustále nějaké slevy, případně tam rovnou rozdávají hry zdarma. A kdybychom měli psát jenom o tom, nemuseli bychom psát o ničem jiném. Vynechat ovšem takto velkou slevovou akci na GOG by byl opravdu hřích. Ode dneška až do 25. listopadu se totiž na GOG v různých formách slev protočí přes 700 her, mezi nimiž jsou tituly nové, ale též spousta herních klasik. Někdo mě za to možná bude nenávidět, ale doplňovači knihovniček (jako já) by mi mohli odpustit, že na podzimní výprodej upozorním. Snad všichni se ale shodneme, že informovat je třeba alespoň o možnosti získat během dneška a zítřka zdarma první díl RPG Mount & Blade, případně o možnosti získat v průběhu slev opět zdarma druhého Zaklínače a nezávislých film k tomu. Takže tak činím.

Podzimní výprodej má jako obvykle dva hlavní segmenty. Co čtyřicet minut jsou se slevou k dispozici nové hry v rámci bleskové nabídky, zatímco hlavní část výprodeje tvoří sleva na dvě tematické kolekce - momentálně si můžete za necelých 17 éček pořídit D&D kolekci (Icewind Dale, Planescape, Baldur's Gate hry a další) nebo za něco málo přes 8 éček doposud vydané Mount & Blade datadisky a hry.

Vypisovat zajímavé tituly, které si na GOG můžete pořídit se 75 či 90% slevou je nošením dříví do lesa, protože těch zajímavých titulů je zkrátka moc. Proto jen dodám, že Zaklínač 2 a film The Gamers získáte za sebírání speciálních známek (v zásadě jen kliknete na jasně vyznačenou ikonku) na homepage GOG, přičemž po sebrání známky musíte vždycky den počkat. Cílem tohoto proma je, abyste se alespoň jednou za den na stránky GOG podívali a případně propadli pekl ...pardon nějaké slevě na žádaný titul. Mount & Blade si na HP GOG můžete zdarma vyzvednout hned, stačí mrknout někam doprostřed stránky.

Snímek obrazovky 2014-11-12 v 19.17.35 zdroj: tisková zpráva

Ale vždycky můžete využít i nabídky nového Humble Jumbo Bundle, ve kterém za libovolnou cenu nakoupíte Tesla Effect, Alway Sometimes Monsters nebo Insurgency, za více než 6,04 babek (momentálně, cena se dále zvyšuje) Grid 2, Blackguards a Euro Truck Simulator 2, popřípadě za 12 babek Saints Row IV.

Zkrátka a dobře, za malý peníz můžete v dnešní době nakoupit zábavu na další rok nebo spíš roky. Je to šílené, ale zřejmě asi dobré. Snad z toho něco uvidí i vývojáři.

Nejnovější články