zdroj: Fallout: Nuevo Mexico

Fallout: Nuevo México je zpátky! Ambicozní modifikace se připomíná trailerem

10. 10. 2024 15:28 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

S ambiciózní modifikací pro Fallout: Nuevo México to je jako na horské dráze. Nadšeně jsme o předělávce New Vegas psali už pred dvěma lety jen, abychom se letos v červenci dozvěděli o jejím zrušení, a abychom teď bez bližšího vysvětlení obdrželi oznamovací trailer? 

Fallout: Nuevo México zdroj: Foto: Fallout: Nuevo México

Nuevo México nás vezme na jih od postapokalyptických Spojených států, do nejlidnatějšího města severní Ameriky. Podobně jako Fallout: London se tak podíváme na pozůstatky nukleární války i mimo Ameriku, konkrétně tedy do latisnkoamerických kultur. Čeká nás spousta barev, temperamentu, tradic, nádrodní hrdosti, ale stejně tak i staré dobré, temné postapo.

Masivní metropole leží v ruinách, přežívá jen srdce, o které se perou znepřátelené gangy. Ať už to je kolonie Chapultepec nebo zatopoená síť kanálů Xochimilco, město je mix krásy a brutality, ve kterém se o každý metr čtvereční přetahují kartely.

Velkou roli bude hrát hráčova svoboda. Samozřejmě, že si můžete vybrat ze znesvářených stran, komu pomůžete a k jaké se přidáte, stejně tak si ale budete moci vybrat z různých začátků, přičemž v jednom si můžeme vůbec poprvé v singleplayerovém Falloutu zahrát za ghúla.

Jestli nás čeká podobně vydařený zážitek jako Fallout: London, máme skutečně na co těšit, byť Nuevo México běží na podstatně starší hře. Datum vydání modu ale nevíme ani rámcově, pracuje na něm tým nadšenců a k dokončení má údajně ještě hodně daleko.

Smarty.cz

Nejnovější články