Jak si stojí grafika Halo 3 bety oproti Halo 2?
zdroj: Bungie

Jak si stojí grafika Halo 3 bety oproti Halo 2?

19. 5. 2007 20:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Všechny, které by odpověď na tuto otázku zajímala, dozajista potěšil server GameSpot, neboť jedno takovéhle srovnání publikoval.

Postupně jsou proti sobě stavěny screenshoty zachycující modely vehiklů, hráčů, zbraní a nakonec zpracování herního prostředí. Říkat, že grafika udělala od roku 2004 pořádný krok vpřed je snad zbytečné a vidět to je na první pohled. Rozlišení je o dost vyšší, modely jsou tvořeny z několikanásobného počtu polygonů a celý obraz je znatelně ostřejší. V Bungie dost zapracovali i na lepším nasvícení scény a s tím spjatých odrazech proudu fotonů. Dále používají třeba normal mapping a depth of field byste tu také našli. Hodně cool vypadá i HUD. Ten je spolu s obrazem, kvůli Master Chiefově helmě, po bocích trochu roztáhnutý do stran. Dosti efektní vychytávka, která překvapivě ani nijak neruší.

Nicméně můj subjektivní dojem je ten, že o titul nejhezčí hry na Xbox 360 Gears of War ani Halo 3 nepřipraví. Je sice pravda, že screeny jsou jen z bety a že do zářijového vydání ještě pár měsíců zbývá, ale s grafikou se výrazné vylepšení za tak krátkou dobu provést již nejspíše nepodaří. Na druhou stranu, opravdu to někomu tolik vadí?

zdroj: GS

moolker

Nejnovější články